Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τέχνη κατ' οίκον

Οι σύγχρονες απαιτήσεις και η καθημερινότητα κλέβουν πολύ χρόνο από τις μικρές χαρές που οφείλουμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας. Η αγορά ενός αυθεντικού έργου τέχνης είναι κάτι που όλοι επιθυμούν να αποκτήσουν. Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί χρόνο, ηρεμία και αρκετή έρευνα αγοράς σε καταστήματα τέχνης και γκαλερί. Το υψηλό κόστος είναι ένας ακόμα ανασταλτικός παράγοντας.

Με αυτό το σκεπτικό, δημιούργησα μία ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία, την «Τέχνη κατ’ Οίκον». Εσείς, απλά, επιλέγετε τα έργα που σας ενδιαφέρουν μέσα από την ιστοσελίδα μου www.korina.gr ή από το ατελιέ μου. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα τα φέρω στον χώρο σας για μια ιδιωτική επίδειξη εντελώς δωρεάν, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για το κατά πόσο ταιριάζουν τα συγκεκριμένα έργα με τη διακόσμηση και τα χρώματα του σπιτιού σας.

Και η πρωτοπορία δεν σταματάει εδώ!

Μέσα από μία προσωπική συζήτηση μαζί σας, μπορώ να σας προσφέρω ολοκληρωμένες προτάσεις που εναρμονίζονται απόλυτα με τις δικές σας αισθητικές επιλογές και αναδεικνύουν τις ‘ιδιαίτερες’ γωνιές του χώρου σας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο αποκτάτε ένα αυθεντικό έργο τέχνης σε προσιτή τιμή-κάνοντας μια σημαντική επένδυση για το μέλλον- αλλά και ένα διακοσμητικό αντικείμενο φτιαγμένο αποκλειστικά… για το σαλόνι σας!

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μου και κλείστε ραντεβού… με το δικό σας έργο τέχνης!

Κορίννα – Τέχνες Έμπνευσης & Ονείρου
Ατελιέ: Δαιδάλου 4 – Βούλα
Τηλ.: 694 8780813
e-mail: info@korina.gr
web: www.korina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: